Over Hoveniersbedrijf De Vijverberg

Peter Tiemens  is in 1996 gestart met zijn hoveniersbedrijf De Vijverberg.na eerst ervaring te hebben opgedaan bij diverse hoveniersbedrijven.  Peter is vanaf dag één de drijvende kracht achter dit bedrijf. Al op jonge leeftijd was er interesse in het hoveniersvak, waarbij hij zich verdiepte in verschillende plantensoorten, natuur, het werken in tuinen en de vormgeving en inrichting daarvan. Vanzelfsprekend volgde Peter de opleiding tot zelfstandig vakbekwaam hovenier aan het (school) in (plaats) en heeft deze succesvol afgerond. Met de expertise die hij in deze jaren heeft opgedaan is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf dat met een team ervaren hoveniers gespecialiseerd is in:

Tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp en boomverzorging.

 

Door het jaarlijks volgen van verschillende trainingen, cursussen en door kennis te nemen van innovaties binnen het vakgebied is hoveniersbedrijf De Vijverberg  altijd op de hoogte van de laatste trends en duurzame materialen en ontwikkelingen voor uw tuin.

Peter is een enthousiaste, ervaren ondernemer die zijn vak met heel veel passie en professionaliteit uitvoert. De klant is koning afspraken worden nagekomen en Peter geeft een eigen draai aan de Ideeën die worden aangedragen. Wij zijn echt meer dan tevreden! Dank je wel Peter en team voor de mooie voor en achtertuin.– Fam. Janssen